ThriftSheep + FREA = 25% off

 

✓ Пътувай повече
✓ Усмихвай се по-широко
✓ Продължи напред
✓ Направи нещо за първи път

… Това са част от предложенията на FREA за предизвикателства в твоя to do list за 2018. Аз вече ви споделих какви са или по-скоро не са моите новогодишни равносметки. Обещавам си годината да е още по-позитивна и изпълнена с умивки, пътешествия и приключения. 

Предизвикваме те да споделиш с коментар под снимката ми в Инстаграм или Фейсбук какви са твоите неща от списъка, и ще получиш код за цели 25% намаление на всички артикули от  frea.bg  до края на месеца!

—- 

Кои са FREA Vintage Second Hand Clothing?
FREA предлагат селекция от класически модели, които никога не излизат от мода. Стилни дрехи, подходящи за всяка възраст и повод. Залагат на висококачествени материи – кашмир, вълна, алпака, коприна, памук и т.н.

Първият магазин Frea e създаден през 1997 г.  и за 20 години от малък магазин в центъра на гр. Пловдив с много труд и постоянство се превръщат в компания с повече от 30 служителя и магазини с над 10 000 закачалки.

thrift sheep

Последвай ме: Facebook // Instagram

И Г Р А Започнахте ли изпълнението на новогодишните обещания? Моят списък от @freabg.vintage.secondhand включва: Пътувай повече ✔ , добавям и: Посети поне две нови държави ✔ и още куп усмихнати и планински планове. Какви са твоите? Какво искаш да пробваш за първи път? Отговори под снимката и ще получиш код за 2⃣5⃣ % намаление от моите приятели от магазини за селектирани дрехи #втораупотреба FREA този прекрасен нетипично розов пуловер за мен е една от фреа находките, с които се гордея #matchalatte #matchalover

Leave a Reply

Your email address will not be published.