ПРОЛЕТ В КУТИЙКА: #ItemsWelcomeSpring

Позволих на времето, на дните сами да ме остави на впечатленията. А тях, от своя страна, да ви споделя тук. Да си призная, още от самото начало се възхищавах на минималистичния дизайн на свещите на I/TEMS, но когато ги помирисах в едно магазинче, някак нещо дори ме изгуби, вместо спечели. Естетически издържани, но с остър мирис, който определено не е за всеки. Мислех си “Добре, това сега в моя телевизор ли е?”, чувствах лека вина, че не мога и аз да споделя това заплесване – нищо лично! Е, оказа се, че не съм единствената с този “проблем”!

Някак предусещах, че този път ще е различно. Когато естетиката минава на съвсем друо ниво, се случват чудеса като изминалото събитие изложба, резултат от колаборацията на дамите от I/TEMS и илюстраторката Розалина Буркова. Под надслов #itemswelcomespring 🙂 Харесвам български марки, наши творци и когато креативността прелива от всички посоки.

 

Cheers to the weekends! 🍷твърде ме мързи да правя нови снимки, или пък по-скоро съм заета да се срещам с хора, да прекарвам време с любимите човечета, да върша неща, които съм procrastinate-вала успешно тези дни… Още един кадър от пролетното насред зима събитие в сряда на @itemsdesign // Идва април, моят месец, вдигам тост и по този повод; слагам коронката на нейно величество пролет, защото сняг и студ не могат да попречат на плановете ни. Идват уикендите, в които с месеци не съм в Софията и планирам следващото бягство още за идния. Събирам идеи? 😋 // 📸 by @gerdanaa 🌼

Публикация, споделена от the thrift sheep (@radah.b) на

Навън валеше поредният студен, едър дъжд, настроението бе далеч от пролетно, но само отвън. На прага на галерия Structura оставяш чадъра си, зимното палто (което с надежда прибираш вече десети път тази зимопролет), грабваш красив розов коктейл с джин и ядливи цветя, пресъздаващ новия аромат… и за час-два посрещаш пролетта.

Момичетата зад креативните свещи споделиха, че са предизвикали Розалина, като просто са й връчили новия аромат, който тя е пресъздала по усет в картина, а сега това творение краси цветната опаковка на Neroli indulgence. Впоследствие идват и другите (лимитирани) илюстрации за добре познатите изкушения в кутийка. Всяко от тях бе професионално курирано, заобиколено от смокинови листа, грейпфрути в стъкленици, мини рози в саксийки, и необходимото пространство, за да се потопи човек изцяло и да слее сетивата на визуалното и невидимото. Всеки аромат е симбиоза от усещане, емоция и какъв всъщност е полъхът на тези “моменти”. Carpe diem!

 

I don’t always drink jin on Wednesday night, but when I do, i make sure it’s a pink one 🌸 вчера @itemsdesign ни позволиха да зарежем чадърите и палтата за миг и да помечтаем малко за цветна пролет и цитрусово лято 🍋 предишните им аромати някак не ме спечелиха, но новия neroli indulgence крие сериозен потенциал за хюга вкъщи. пък нека си вали! 🍷#ITEMSWELCOMESPRING а вие посетете яката изложба и разберете повече за ароматните вдъхновения на @thedrawingdoor // окей, фийдът ми ясно показва, че обичам десен фокус… Ко да праиш

Публикация, споделена от the thrift sheep (@radah.b) на

“Думата Indulgence е с латински произход и означава да се отдадеш на нещо, за което силно копнееш.”  Нежно нероли, бергамот, лимон портокалов цвят, иланг иланг… Свежи зеленийки с цитрусов привкус, това ще е ароматът на моя си сезон! Създавам си една малка хюга вкъщи и се вдъхновявам да преустроя стая и интериори. А вие опитахте ли някой от “айтъм”-ите: neroli, unerwood, fig leaves, sun garden, rose, moon flower, lavender, black vanilla, sandalwood?

И да сте, и да не сте, използвайте кода “itemswelcomespring” при чекаут в кошницата на i-tems.eu до 01.04. (няма шега, няма измама) до 24:00ч. за 20% отстъпка от цената на поръчката на 07/ Neroli. 

the thrift sheep

Последвай ме: Facebook // Instagram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.