ДРЕХИТЕ, КОИТО ДА ОТКРАДНЕШ ОТ ГАДЖЕТО

Добре де, не е нужно да сте обвързана дама, за да четете това.

“Ние си взимаме, туй не е кражба”, беше казал един колорит-господар на ефира от ромски произход.

Колко пъти сме плакнали очи по в пъти по-симпатичните карета в секцията с ризите за мъже, отколкото за жени? Не им завиждам на мъжете. Ние можем да “откраднем” целия им гардероб и това дори да е сладко, а те…
Има куп неща от мъжкия гардероб, от които можем да почерпим вдъхновение за смели аутфит решения, и то не само в категория “домашни дрехи”.


  • Суичър

Да, всякакви hoodie-та със и без цип са добре дошли. Удобни са, стават дори за тренировка. Американските тийнейджърки пленяват бейзболни якета, но, честно казано, колежанските суичъри със семплъл надпис и джоб по средата са доста по-универсален и симпатичен вариант.

  • Дънки

В последно време нашумяха т.нар. boyfriend jeans. Друго си е обаче да не се съобразяваш с посоката на закопчаване и да се отпуснеш в широки дънки. Комбинирай с прилепнала блуза или топ, и балансът е постигнат.

  • Пуловер

Вече е ноември, и зимата чука на вратата. Sweather weather са си го казали хората. Oversized тенденцията отново работи в наша полза, тъй като естествените материи като памук, вълна, кашмир са на пиедестал в мъжката basics зона. Lacoste, Tommy Hilfiger, Benetton са само някои класики, които си заслужава да споменем.

  • Риза

Широки памучни или вълнени ризи, цветните ми и любими приятели на рафта. Като изключим класическото каре, не е ли една мацка умопомрачаващо секси, навлякла официална мъжка риза, очевидно oversized? Ако е достатъчно дълга, би могла да се пристегне в кръста с колан или връвчица; да се остави свободна върху прилепнала пола или панталон, или дори да се трансформира в рокля – без рязане.

 

  • Аксесоари

Най-универсалното нещо и за подарък, когато не знаете размера, и за открадване, когато просто няма какво. Като започнем от вратовръзката 🙂 ,  през пухкави вълнени шалове и шапки, а защо не и летни шапки с козирка, та до раницата и спортния сак. Да не забравяме тирантите. Момчета, пазете си вещите!

 

Винаги, когато съм на трифт лов, отделям по минута на мъжкия щанд. И рядко брат ми или мъжа отнасят по нещо. И понеже съотношението обикновено е в пъти по-голямо в полза на жените, този ъгъл бива бързо огледан. И точно там се крият най-готините тениски на Stones, шал burberry или кожен каскет.

thrift sheep

Последвай ме: Facebook // Instagram

 

Liked it? Take a second to support thriftsheep on Patreon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.