ТРИФТ ОВЦАТА ОДЪРТЯ!

 

Може би малко закъснях с този пост. А може би няма значение. Може би да захвана блог беше едно от най-готините решения, които съм взимала за себе си някога. Честит рожден ден на моето алтер (блогърско) его!

Винаги съм писала и никога не спирам да дърдоря и размишлявам. Всичко, което правя, и то от малка, е свързано с писане, творчество и комуникация с много хора. Мога да се обзаложа, че приятелите ми са си мислели, че ще създам блог за личното си творчество. По старомоден начин драскам стихове на хвърчащи листа и дъвча моливи, докато умувам над някой разказ. Образи, герои и случки изплуват внезапно и просто напират да излязат изпод графита. Или клавиша – знаете как е. Друг път пътувам и драскам блог постове на телефона – в кола, автобус, влак..

На прощъпулника си съм хванала дискета и книга.

Не вярвам в тези работи, но пък е добра символика и готина история за разказване. Едва ли ще броя следващите “рождени дни” на блога, но първият такъв е ключов. Щом стигнах до тук, значи има смисъл. Благодаря за всяка мила дума на живо или онлайн, за всяко споделено мнение, градивна критика дори. За една година (и половина) преобърнах перспективата от само четящ на пишещ и четящ. 

Малкото местенце, което става все по-мое. Всяка емоция, интерес, размисли и страсти – такава е главата ми: абсолютен шарен миш-маш (с тофу!), а thrift sheep е олицетворение на всичко това. Планирала съм неща месеци напред, но дори и 30-часово денонощие не стига на динамичния човек. БЛОГодаря!

thrift sheep

Последвай ме: Facebook // Instagram

А това е най-най първата ми овца. От нея дойде всичко!
Liked it? Take a second to support thriftsheep on Patreon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.