Можете да ме откриете на имейл rada@thriftsheep.com, както и в InstagramFacebook.

За мен:

Здравейте! Казвам се Рада, но в интернет съм по-позната като Thrift Sheep – игра на думи между “thrift shop” + английската дума за “овца”, любимото ми животно. Създадох блога си тук през пролетта на 2017 г., в опита си за разчупя стереотипите за дрехите и вещите втора употреба в България, но днес разгръщам вече много и всеобхватни теми от здравословния и екологичен начин на живот. 

През октомври 2019 г. текстовият формат се оказа недостатъчен, и дадох началото на подкаста ми – “Радини вълнения”, или иначе казано Thrift Sheep Podcast. 

Епизодите са тематични, със събеседници, излизат през понеделник (+/-), и са налични за слушане във всякакви платформи като Spotify, YouTube, Apple Podcasts, Google Podcasts и др. Повече за подкаста и за порива на овцата да “проговори”, можете да прочетете тук

Някои акценти около работата ми:

  • Посланик за България на Европейския Климатичен Пакт (European Climate Pact) към Европейската комисия (2021-)
  • Посланик на Slow Fashion Movement (2020-)
  • Посланик на инициативата “Да изчистим България заедно” (2019, 2020)
  • Създател на кампаниите #ЧистоЛято и #НеМерсиНосяСи 

За съвместна работа:

Блогът Thrift Sheep е моя сбъдната мечта и благодаря на всички читатели и приятели за интереса. Ако имате желание да се запознаем, да тествам и представя вашия продукт, блог, място, или просто да си партнираме – отворена съм за предложения, стига те да отговарят на критериите ми за отговорен и устойчив продукт или идея.

– Това, което от своя страна мога да предложа, е креативно представяне в публикация блога или на пост, снимка, видео, също и Instagram стори/та, използване на конкретни хаштагове и измерване на резултатите. 

– Ако вие или вашата компания искате да организирате онлайн или офлайн събитие – лекция по дадена тема около живота с по-малко отпадъци (zero waste, кухня, баня, мода, компостиране и т.н.), свържете се с мен за подробности. Повече за досегашните ми изяви, участия и публични лекции ще откриете в секция “В медиите”.

! Не извършвам уговорени, платени участия в подкаста, затова моля, уважавайте това решение. Ако желаете да спонсорирате подкаста и да подкрепите неговото автентично развитие, можем да помислим за друг вид съвместна дейност.

За повече информация, подробен Media Kit и ориентировъчен бюджет – свържете се с мен по имейл rada@thriftsheep.com 

*Логата на блога и подкаста са авторски и са дело на Елена Владинова @Leni’s Lines;
*Шрифтът е на Кристина Костова, Adys Font – подходящ за хора с дислексия;

Някои от досегашните ми партньори са :

Ако ви допада това, което правя, можете да ме подкрепите по няколко начина: