Здравейте! Казвам се Рада, но в интернет съм по-позната като Thrift Sheep – игра на думи между “thrift shop” и английската дума за “овца”, любимото ми животно. Създадох блога си тук през 2017 г., в опита си за разчупя стереотипите за дрехите и вещите втора употреба в България, но днес разгръщам много и всеобхватни теми от здравословния и екологичен начин на живот. 

През 2019 г. текстовият формат се оказа недостатъчен, и дадох началото на подкаста ми – “Радини вълнения”, или иначе казано Thrift Sheep Podcast. Повече за подкаста и за порива на овцата да “проговори”, можете да прочетете тук.

Екология? Винтидж стоки и устойчива мода? Здравословно хранене и спорт? Уютни кътчета и заведения? Пътувания и планинарство? Бройте ме! 

Блогът thrift sheep е моя сбъдната мечта и благодаря на всички читатели и приятели за интереса. Ако имате желание да се запознаем, да тествам и представя вашия продукт, блог, място, или просто да си партнираме – отворена съм за предложения, стига те да отговарят на критериите ми за отговорен и устойчив продукт или идея.

– Това, което от своя страна мога да предложа, е креативно представяне в публикация блога или на пост, снимка, също и Instagram стори/та, използване на конкретни хаштагове и измерване на резултатите. 

– Винаги съм насреща и просто да отговоря на въпроси, да дам съвети или идеи за по-природосъобразен начин на живот.

– Ако вие или вашата компания искате да организирате онлайн или офлайн събитие – лекция по дадена тема около живота с по-малко отпадъци (zero waste, кухня, баня, мода и т.н.), свържете се с мен за подробности. Повече за досегашните ми изяви, участия и публични лекции ще откриете в секция “В медиите”.

За повече информация и подробен Media Kit – намерете ме на имейл rada@thriftsheep.com. 

Някои от досегашните ми партньори са :

Ако ви допада това, което правя, можете да ме подкрепите в: