Екология? Винтидж стоки и устойчива мода? Здравословно хранене и спорт? Уютни кътчета и заведения? Пътувания и планинарство? Бройте ме! 

Блогът thrift sheep е моя сбъдната мечта и благодаря на всички читатели и приятели за интереса. А подкастът ми “Радини вълнения” е естественото продължение на всичко тук, в блога! Повече за подкаста и за порива на овцата да “проговори”, можете да прочетете тук.

Ако имате желание да се запознаем, да тествам и представя вашия продукт, блог, място, или просто да си партнираме – отворена съм за предложения. Дори да нямате конкректна идея, аз винаги имам такива! 

Това, което от своя страна мога да предложа, е креативно представяне в публикация блога или на пост, снимка, също и Instagram стори/та, използване на конкретни хаштагове и измерване на резултатите. Винаги съм насреща и просто да отговоря на въпроси, да дам съвети или идеи за по-природосъобразен начин на живот.

Ако вие или вашата компания искате да организирате събитие – лекция по дадена тема около живота с по-малко отпадъци (zero waste, кухня, баня, мода и т.н.), свържете се с мен за подробности. Повече за досегашните ми участия и публични лекции ще откриете в секция “В медиите”.

За повече информация и подробен Media kit – намерете ме на имейл rada@thriftsheep.com. 

Някои от досегашните ми партньори са :

Ако ви допада това, което правя, можете да ме подкрепите в: