Бонуси и кодове за отстъпки, от които могат да се възползват читателите на Thrift Sheep и слушателите на “Радини вълнения” подкаст. 

Кликнете върху логото, за да бъдете препратени в съответния уебсайт.

Ако желаете да си партнираме, вижте категория “Контакти” или ми пишете на rada@thriftsheep.com 🙂

rada10 за designitsa.bg

Кодът ти предоставя 10% отстъпка в онлайн магазина на дизайн студио Дизайница и техните метални бутилки за чай и вода 24 bottles, чаши за кафе за многократна употреба и други устойчиви продукти. *Кодът е affiliate

rada10 за GreenRevolucia*

Кодът ти предоставя 10% отстъпка за менструални продукти (бельо, чашки и превръзки) на Green Revolucia, първият онлайн zerowaste магазин в България. Не се комбинира с други намаления.
* Кодът е affiliate

rada10 за WoodenSpoon.eu

Кодът ти предоставя 10% отстъпка на всичко от онлайн магазина на българския бранд Wooden Spoon - марка за чиста и натурална козметика.
*Кодът е affiliate

rada5 за Amalina.eu

Код rada5 ти дава 5% отстъпка при поръчки през онлайн магазина на Amalina - любимата ми българска марка екологични перилни препарати. Можете да купите металната опаковка веднъж, а след това да си взимате само пликове пълнители.
*Кодът е affiliate

RADA за Levoit.bg

Levoit е премиум марка за висококачествени продукти за дома - пречистватели и овлажнители за въздух, прахосмукачки и др. *Кодът е affiliate

Удължен пробен период за Storytel

Регистрирай се за Storytel през линка, оставен зад логото тук, и грабни удължен, 20-дневен безплатен пробен период. И редуцирана месечна такса след това. Слушай над 500 000 аудиокниги, е-книги, подкасти (вкл. моя) и оригинални аудиосериали на български и английски. *Affiliate

RADA10 за Fabele.bg

Fabele е нова българска марка за устойчива мода. Дрехи, пижами и бельо от сертифицирани естествени материи, с внимание към най-малкия детайл. Произведени в България.

rada10 за ecomaat.com

ECOMAAT e българска компания за натурална козметика, масла и добавки, която сама си произвежда етеричните масла и екстракти от български билки, в затворен цикъл.

BIOXCAPE15 за еко escape room

BioXcape е първата образователна ескейп стая в България, която стъпва на истински факти. С този код получаваш 15% отстъпка при резервации на bioxcape.com; Намира се в гр. София, има опция и на английски език. Подходяща за 13+ години.

rada_10 за airlief.bg

Airlief е иновативна българска компания, която произвежда маски срещу мръсен въздух, вируси, смог.

rada10 за слушалки Powerlocus

Powerlocus са български слушалки, а с моите редактирам и слушам подкасти! Кодът ти предоставя 10% отстпъка от сайта им.