Бонуси и кодове за отстъпки, от които могат да се възползват читателите на Thrift Sheep и слушателите на “Радини вълнения” подкаст. 

Кликнете върху логото, за да бъдете препратени в съответния уебсайт.

Ако желаете да си партнираме, вижте категория “Контакти” или ми пишете на rada@thriftsheep.com 🙂

rada10 за designitsa.bg

Кодът ти предоставя 10% отстъпка в онлайн магазина на дизайн студио Дизайница и техните метални бутилки за чай и вода 24 bottles, чаши за кафе за многократна употреба и други устойчиви продукти. *Кодът е affiliate

rada10 за GreenRevolucia*

Кодът ти предоставя 10% отстъпка за менструални продукти (бельо, чашки и превръзки) на Green Revolucia, първият онлайн zerowaste магазин в България. Не се комбинира с други намаления.
* Кодът е affiliate

rada10 за WoodenSpoon.eu

Кодът ти предоставя 10% отстъпка на всичко от онлайн магазина на българския бранд Wooden Spoon - марка за чиста и натурална козметика.
*Кодът е affiliate

rada10 за Secret Diamond Club

Secret Diamond Club е първият български бранд, който предлага (сребърни) бижута с мойсанит - лабораторно създаден диамант. Етичен и достъпен, лесен за поддръжка. Кодът ви предоставя 10% на всичко в уебсайта им sediclub.com
*Кодът е affiliate

rada10 за Amalina.eu

Код rada10 ти дава 10% отстъпка при поръчки през онлайн магазина на Amalina - любимата ми българска марка екологични перилни препарати. Можете да купите металната опаковка веднъж, а след това да си взимате само пликове пълнители.
*Кодът е affiliate

rada_10 за airlief.bg

Airlief е иновативна българска компания, която произвежда маски срещу мръсен въздух, вируси, смог.

rada10 за слушалки Powerlocus

Powerlocus са български слушалки, а с моите редактирам и слушам подкасти! Кодът ти предоставя 10% отстпъка от сайта им.

ThriftSheep за valderalife.bg

Valdera Life е семеен магазин за природосъобразни продукти - торбички за пазар, четки за съдове и много други верни помощници за бита. Кодът ти предоставя цели 15% отстъпка от онлайн магазина.

RADA10 за nok.bg

Кодът ти дава 10% отстъпка за всичко в онлайн магазина на NOK - български моден бранд за устойчиви смарт тениски с декорации от еко кожа от ананас.

(към момента сайтът не работи!)