За подкаста

… Овцата проговори!

Отдавна разбрах, че само това дигитално пространство не ми е достатъчно – в инстаграм показвам визуалното, в блога разливам мислите си в думи. А какво се случва с всичко останало, което не намира място там?

“Радини вълнения”, или както е по-лесно да се запомни Thrift Sheep Podcast, е естественото продължение на блога. Темите са същите, че и отгоре. В България все още липсва достатъчно достъпна информация за екология, устойчивост, здравословен начин на живот и т.н., така че беше време да запретна ръкави.

Не, няма да престана да пиша тук – просто разширявам дейността си.

Повече за целите и идеите зад новото начинание разказвам в нулевия, пилотен епизод. (виж долу) Нататък ще ви срещам с вдъхновяващи за мен личности, хора с интересни професии, хобита и интереси, за да придадем добавена стойност на подкастите – формат за заети хора.

Виж още: ЛЮБИМИТЕ МИ БЪЛГАРСКИ ПОДКАСТИ

Ще откриете “Радини вълнения” в Spotify, YouTube, Apple Podcasts, Google Podcasts и други. Приемам идеи, въпроси и предложния, така че не притеснявайте да ми пишете на посочените контакти.

Абонирайте се и последвайте това и онова, за да не изпускате новостите! Линк, пълен с още линкове с всичко по-важно на едно място ще откриете тук.

Liked it? Take a second to support thriftsheep on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.